perjantai 12. elokuuta 2011

53 päivää...

Tulin vasta aivan äsken ajatelleeksi, että olen tiennyt syksyn Anaheim - Jokerit -matsiin menemisestä enemmän tai vähemmän pari kuukautta, varmaan kauemminkin, mutten ole kysynyt kertaakaan, että missä meidän paikat sijaitsee tai edes kenellä ne liput tällä hetkellä tosiasiassa on. Olen ilmeisen luottavainen ihminen... Olisi aika siistiä, jos paikat olisivat esimerkiksi suoraan Anaheimin vaihtopenkin takana. Siinä vain tulisi ehkä liiaksi kiusausta alkaa nolosti elvistellä ja esittää tietoviisasta. Viimeisten parin vuoden aikana on kuitenkin tullut katsottua aivan liikaa Anaheim-videoita ja haastatteluja ja sitten voisi olla muka niin nokkelaa heitellä puhkikuluneita läppiä, joista kanssakatsojat nolostuvat.

Pitäisi myös kaiken katastrofivarmistuksen keskellä ehkä pohtia muita pieniä mutta tärkeitä juttuja kuten vaatetusta. Epäilen että lopulta ilmaannun paikalle kauheissa kuluneissa ryysyissä niin kuin aina, mutta mitä jos kerran elämässään puketuisi tilaisuutta varten? Hankkisi pelipaidan? Mutta jos päättäisin hankkia pelipaidan, täytyisi päättää kenen pelipaidan ja siitä tulisi kauhea ongelma ja nousisi stressi. Jonkun suomalaisen pelipaita olisi looginen valinta, mutta lisäksi tunnen suurta sielujen sympatiaa ja lojaaliutta kapteeni Pullasorsaa (pörhistyvästä pullasorsasta kuuluu kiitos kirkonrotalle. Kenties se kuulostaa epäkunnioittavalta, mutta se on siitä huolimatta aivan täydellinen kuvaus Getzlafista ja tulen käyttämään sitä jatkossakin LOL), Perryä, Bobby Ryania, Visnovskya jaBig Sexyä kohtaan. En pystyisi ikinä tyydyttävästi ratkaisemaan tätä kysymystä, joten vanhat ryysyt saavat kelvata.

1 kommentti:

  1. Pahempaa kuomaseni, pahempaa... meidän paikat on ilmeisesti jäähyboksin takana! No, en kyllä ole ihan varma, koska mua jännittää niin, etten ole uskaltanut tarkistaa, mutta silloin kun sain liput niin jäin siihen käsitykseen. Hm... pitäiskö olla niin uhkarohkea että tarkistaisin asian? Liput ovat joka tapauksessa minun hallussani...

    VastaaPoista