tiistai 23. elokuuta 2011

42, 42,

Netin orja on ollut poissa koneelta muutaman päivän ja uppoutunut kirjojen kiehtovaan maailmaan, mutta heti kun palasin takaisin ja kirjauduin Gmailiin, huomasin että mainoksissa minulle ehdotetaan lisätietoja seuraavista aiheista:

Trade
Capitals NHL
Canucks NHL
NHL Games
Ihomadot
Crosby
Sienet
Pikaluotto

Jotenkin tulee mieleen, että minulla taitaa olla todella terveelliset harrastukset. Pitäisiköhän ottaa pikaluotto, jotta voisi syödä sieniä? Onko Crosbylla ihomatoja ja aivotärähdys on pelkkä savuverho? Pitäisikö päivittää NHL-peli?  Tekeekö Canucks ja Capitals treidin? Eklundin huhujen Capitals ei ole aktiivisesti treidaamassa Seminä, mutta Vancouver olisi kiinnostunut, mutta koska Eklund on Eklund, en voi suhtautua kovin vakavasti. Jos vaikka pohtisin näitä kiinnostavia kysymyksiä seuraavat 42 päivää. 

1 kommentti:

  1. Joo, tää on ihan selvä tapaus! Washington tekee treidin, mutta toivottavasti ei treidaa kumpaakaan Alexia. Sää pelaat seuraavan kerran NHL:ää Vancouverin pelaajalla, tai sitten katsot jotain niiden hilightseja tuubista... Oikeastaan voisin ehdottaa yhtä (köh, Sakun jatkoaikamaali, kato kato! LOL). Ihomadot alias mustapäät varmaan vaivaa Sidiä, kun se on sen verran nuori vielä ja mahdollisesti se on saanut roskaruuan kulutuksen lisääntyessä oikein kunnon aknen, eikä siksi uskalla tulla julkisuuteen. Sienet ja pikaluotto... Tää on paha! Tää ennustaa selvästi tulevaisuutta. Sää sorrut ottamaan pikaluoton nähdäksesi sienet. Olet astunut turmion tielle. Jos antaa pir... ei kun siis lätkälle pikkurillin, jne..

    Ja jostain syystä nyt tuli mieleen se kauhuleffa, 28 päivää myöhemmin. Mää tiedän ettei me toivuta enää entiselleen. Ehkä sun täytyy kirjoittaa Ducksin pelin jälkeen muistokirjoitus 28 päivää myöhemmin?

    VastaaPoista