sunnuntai 18. syyskuuta 2011

16 ehkä, mutten tiedä päivää vai yötä

Kauan on aikaa siitä, kun päivitin, mutta ilkeiden tapahtumien jälkeen on ollut vähän aihetta iloon. Lokomotivin lentoturmasta ei tehnyt mieli kirjoittaa. Liian pahaa, liian kohtalokasta. Vaikka siitä ei ole kauan aikaa, tuntuu että siitä olisi yksi ikuisuus. Murheet vanhentaa ja vääristää aikaa.

Nyt kuitenkin voi sanoa tapahtuneen jotain käännettä parempaan. Teemu pelaa! Toinen postiivinen seikka on se, että lätkä taas elää. SM-liigakin on käynnissä ja NHL:ssä harjoitusleirit ovat alkaneet. Anaheimin ankatkin ovat aloittaneet tutun rääkkinsä. En tahtoisi olla heidän housuissaan. Tai voisin minä housuissa olla, mutta se jääköön tarkentamatta.

Hieman mietityttävä aihe on NHL:n uudet säännöt sosiaalisen mediän käytöstä. Tavallaan ok, että ihan mitä vaan ei voi sanoa, mutta vähän arveluttaa silti ja pelottaa, että osa värikkyyttä katoaa sen myötä. Sitä paitsi aika ankeaa sekin, jos twitterissäkin pitäisi olla koko ajan kieli keskellä suuta. No joo, edustavathan pelaajat NHL:ää. Jos sattuu sosiaalisessa mediassa suututtamaan väärät tahot, siitä voi seurata kovat taloudelliset tappiot liigalle. Tai jos paljastelee joukkuesalaisuuksia vastustajalle. Eikös twitteriä voi hyödyntää vakoilussa? Päinvastainenkin olisi mahdollista. Sopivassa määrässä väärää tietoa oikean seassa, niin vastustaja voi aina välillä aavistaa väärin.

Onneksi en ole NHL-pelaaja. Jos olisi, voisi tulla kauden mittaan muutamia sopimusrikkomuksia henkilökohtaisten avautumisten muodossa.

1 kommentti:

  1. Isoveli valvoo Twitterissäkin... ja Amerikan pitäisi olla vapaa maa. Hieman huolestuttavaa kehitystä, vaikka on kuinka perusteltua. No, jenkeissä rahalla voi ostaa työntekijän koko elämän, niin eihän tuo sinällään uutta ole. Jos myy pirulle sielunsa, niin sitten myy, vaikka myydessä ei ehkä aivan tiedäkään mitä kaikkea tulee myyneeksi. No joo, mulla on tuosta asiasta monta idealistista mielipidettä.

    Luojan kiitos, lätkäkausi on alkanut! Helpotus on suuri siitä kuten myös Teemun paluusta. Hieman jälleen huolestuttaa erotetaanko Saku ja Teemu eri ketjuihin, mutta näiden viimeaikaisten tapahtumien rinnalla tuntuu sekin skenaario vallan mitättömältä murheelta.

    VastaaPoista